Beste bezoeker van Oefenplein.nl,

Het is niet toegestaan teksten, afbeeldingen, video's en overige inhoud van deze website over te nemen zonder onze toestemming.

Klein gedeelte overnemen

Als je een klein gedeelte wilt overnemen, dan moet je daar toestemming voor vragen. Geef duidelijk aan wat je wilt overnemen (kopieer de link van de betreffende pagina en kopieer/citeer het tekstgedeelte). Geef duidelijk aan wat je met de tekst gaat doen. Vertel ook je naam, e-mailadres en eventueel het adres van je website. Laat het weten via het contactformulier.

Afbeelding overnemen

Als je een afbeelding wilt overnemen die door ons zelf is gemaakt, dan moet je daar toestemming voor vragen. Volg de stappen die hierboven staan beschreven. Sommige afbeelding zijn afkomstig van een andere website, zoals Wikipedia. Vaak rust daar geen copyright op en mag je ze overnemen onder vermelding van een bronvermelding. Kijk daarvoor op de betreffende website.

Iets gebruiken voor een toets/uitleg/presentatie/werkstuk/spreekbeurt/boekbespreking

Als je iets wilt overnemen voor een educatief doeleinde (voor school), dan mag dat zonder onze voorafgaande toestemming (mits het niet voor een commercieel doeleinde is). Het is wel de bedoeling dat je een bronvermelding plaatst (doe dat bijvoorbeeld zo: "Bron: Oefenplein.nl"). We zouden het leuk vinden als het laat weten waar je informatie voor gebruikt hebt. Wil je iets uitprinten? Klik dan op het printicoon dat rechts bovenaan elke pagina te vinden is. Je komt dan op een nieuwe pagina waar je de goede printer kunt selecteren (je print dus niet snel per ongeluk iets uit).

 

Wij hopen dat je meer weet over de regels omtrent copyright. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben of iets willen overnemen van onze website, neem dan contact met ons op.

 

Wij hebben het recht deze copyrightverklaring aan te passen zonder voorafgaande melding (op deze website).

Laatste wijziging: 19 november 2013

Contactmogelijkheden

Over Oefenplein

Verklaringen

Oefeningen

arrow_up