Het is 31 december 2013, de laatste dag van 2013. Morgen is een nieuw jaar begonnen, 2014. Oefenplein wenst je een goede jaarwisseling toe en een gezond en gelukkig 2014! We hopen je ook in het nieuwe jaar weer te zien op onze website. In deze blog meer over onze themapagina's over oud & nieuw en wat we voor het komende jaar van plan zijn.

Vuurwerk hoort bij oud & nieuw - bron: Wikipedia.org

Gelukkig 2014 toegewenst!

Oefenplein wenst je een goede jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2014 toe. Ook in het nieuwe jaar hopen we van harte dat je weer een bezoek brengt aan onze website. Ook dan kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Op onze blog delen we regelmatig leuke nieuwtjes, weetjes, tips enzovoort over Oefenplein.nl, over schoolzaken maar ook over andere dingen. Verder kun je ons volgen op Twitter, waar we updates en nieuwe pagina's van onze site vermelden en links naar berichten, oefeningen enzovoort. Je kunt kijken op twitter.com/oefenplein en je vindt ons via @Oefenplein. Ook via Facebook kun je op de hoogte blijven. Like ons en je ontvangt onze berichten in je nieuwsoverzicht. Je kunt kijken op facebook.com/oefenplein, maar je kunt ook zoeken op Oefenplein.

 

Wat staat er op het programma voor 2014?

We hebben al een aantal dingen op het programma staan voor 2014. We willen natuurlijk onze site blijven uitbreiden en vernieuwen (zowel basisonderwijs als voortgezet onderwijs). Daarnaast willen we vaker berichten plaatsen op onze blog (als je ideeën hebt horen we die graag), de themapagina's grondig vernieuwen en meer oefeningen zelf maken (vooral voor de vakken taal en rekenen).

 

Themapagina over oud & nieuw

De themapagina over oud & nieuw hebben we pas geleden vernieuwd (links toegevoegd en verwijderd, pagina's uitgebreid en pagina's veranderd). We willen je vooral meegeven voorzichtig te zijn en te blijven met vuurwerk! De volgende pagina's zijn het bekijken waard: legaal & illegaal vuurwerk, let op! waar moet je op letten? en vuurwerk opruimen.

 

In 2013 zijn er nog niet zoveel berichten op onze blog geschreven, omdat de blog pas sinds eind oktober online is. De volgende berichten zijn leuk om nog even te bekijken: tweet, chat, like & drive (over het gebruik van social media in het verkeer) en de top 10 gevaarlijke vliegvelden (met de 10 gevaarlijkste vliegvelden ter wereld, inclusief spectaculaire foto's van de landingsbaan). In 2014 vind je weer nieuwe berichten op de blog, tot dan!

Contactmogelijkheden

Over Oefenplein

Verklaringen

Oefeningen

arrow_up