Oefenplein.nl werkt sinds kort met LeesMees.nl samen. Om deze samenwerking te vieren hebben we een leuke winactie opgezet. Je maakt namelijk kans op een gratis account op LeesMees.nl, waarmee je allerlei oefeningen kunt maken. LeesMees.nl heeft met name oefeningen voor begrijpend lezen. Door de Facebookpagina's van zowel Oefenplein als van LeesMees te liken maak je kans. Lees er hieronder meer over!

LeesMees en Oefenplein bundelen hun krachten 

Vandaag, 29 oktober 2016, bestaat onze site alweer 5 jaar. Een mijlpaal waar we heel trots op zijn. In deze blog lees je meer over onze site en wat onze plannen zijn voor het komende jaar.

Ballonnen - Bron: Pixabay.com

Vandaag, 29 oktober 2015, bestaat onze site alweer 4 jaar. In deze blog lees je meer over onze site en wat onze plannen zijn voor het komende jaar.

Ballonnen - Bron: Pixabay.com

Vind je het leuk om te lezen in de zomervakantie en wil je geen koffer vol met boeken meeslepen naar je vakantiebestemming? Dan is het een goed idee om de VakantieBieb te downloaden op je mobiel of tablet, zodat je allerlei leuke boeken GRATIS kunt lezen tijdens je zomervakantie! Je kunt de boeken natuurlijk ook thuis lezen!

Een boekenkast vol met boeken
Een boekenkast vol met boeken – bron: https://unsplash.com/photos/DHk_mju83z0 (foto gemaakt door: kazuend, onder Creative Commons licentie)

Sommige mensen vinden wintersport helemaal geweldig en zijn jaarlijks één of meerdere keren op de piste te vinden. Anderen hebben nog nooit op de lange latten gestaan. Uiteraard speelt het financiële aspect mee, wintersport is en blijft een dure bezigheid, maar velen gaan liever naar een zonnige bestemming dan op wintersport (terwijl ze meestal nog nooit kennis hebben gemaakt met een wintersportvakantie). Maar wat maakt wintersport nou zo leuk?

Wat een geweldig uitzicht - Bron: Pixabay.com